Знайомтесь з ТОВ “Білоцерківбуд-монтаж”: Наш Шлях

Історія створення та розвитку

У 1966 році на карті українського будівельного ринку з’явився “Трест Білоцерківхімбуд” – компанія, яка стала визначним символом надійності та професіоналізму. Заснована 12 вересня того року, вона пройшла складний шлях реорганізацій, перетворившись в подальшому на Колективне підприємство “Білоцерківбуд”.


Досягнення та успіхи

Протягом свого існування компанія здобула статус генерального підрядника, який відзначався на реалізації ряду великих будівельних проектів. Від заводів до житлових комплексів, від інфраструктурних об’єктів до промислових споруд – у своєму портфоліо ми маємо численні об’єкти, які стали не лише символами якості, а й частиною історії розвитку різних регіонів.


Ліцензування та визнання

У 2001 році ми отримали ліцензію від державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України, що стало ще одним підтвердженням нашої відповідальності та компетентності.
Але завжди приходить час змін, і ми не зупинились на досягнутому.


Сучасна діяльність

Сьогодні, як ТОВ “Білоцерківбуд-монтаж”, ми перетворили свою діяльність, зосередившись на нових викликах ринку. Наша компанія спеціалізується на торгівлі електроенергією для непобутових споживачів , віддавши перевагу енергетичному майбутньому та сталому розвитку.


Наші цінності

Ми пишаємося своєю спадщиною, але завжди дивимося вперед, готові до нових викликів та можливостей. Наші цінності – це якість, інновації та відповідальність перед суспільством. Ми віримо, що наша робота може зробити світ кращим, і ми готові продовжувати цей шлях разом з нашими партнерами та клієнтами.


ТОВ “Білоцерківбуд-монтаж” – це надійний партнер для вашого бізнесу, здатний забезпечити успішне виконання будь-яких проектів та надання високоякісних послуг.