Порядок відключення/відновлення електроспоживання споживача

Опубліковано maks на

Згідно з договором про електропостачання споживачу розділу 7:

7.1. Постачальник має право на відключення Споживача від електропостачання у випадку порушення Споживачем строків оплати за цим Договором, у тому числі за графіком погашення заборгованості.  

7.2. Припинення електропостачання не звільняє Споживача від обов’язку сплатити заборгованість Постачальнику за цим Договором.  

7.3. Відновлення постачання електричної енергії Споживачу може бути здійснено за умови повного розрахунку Споживача за спожиту електричну енергію за цим Договором або складення Сторонами графіка погашення заборгованості на умовах цього Договору та відшкодування витрат Постачальника на припинення та відновлення постачання електричної енергії.  

7.4. Якщо за ініціативою Споживача необхідно припинити постачання електричної енергії на об’єкт Споживача для проведення ремонтних робіт, реконструкції чи технічного переоснащення тощо, Споживач має звернутися до Постачальника. 

7.5. Постачальник має право проводити відключення Споживача без повідомлення  Споживача для усунення аварійних ситуацій;за попереднім повідомленням проведення ремонтних робіт. 

7.6. Постачальник має право проводити відключення Споживача, без його повідомлення у разі настання форс мажорних обставин (природних явищ, аварійних ситуацій, що можуть загрожувати життю і здоров’ю людей). 


0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *